Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch

Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch

De Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch is een opvallende en decoratieve pompoen die niet alleen mooi is om te zien, maar ook heerlijk smaakt. Het oranje/gele vruchtvlees heeft een verrukkelijk zoete en licht kastanjeachtige smaak. De plant produceert gemiddeld 10 kleine vruchten met een grootte van 8 - 12 cm. De crèmewitte kleur van de pompoen vormt een prachtig contrast met de donkergroene strepen die langs de groeven lopen. Wat deze pompoen extra speciaal maakt, is dat hij tot wel 4 maanden na de oogst zijn beste smaak behoudt. In het begin is de Sweet Dumpling zelfs eetbaar als een "mangetout", wat betekent dat je hem kunt eten met de buitenkant er nog omheen. Dit maakt hem perfect om te vullen met heerlijke ingrediënten. Daarnaast is de Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch geteeld zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit betekent dat je kunt genieten van een smaakvolle en gezonde pompoen die op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Voeg deze bijzondere pompoen toe aan je tuin en geniet van zijn prachtige uiterlijk en verrukkelijke smaak.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch

De Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pompoen Sweet Dumpling Biologisch vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.