Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering

Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering groeit Najaar. Deze Witlof wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering

Aantal in verpakking
Standplaats
BloeitijdNajaar
BloeiperiodeNajaar, Winter

 

Omschrijving van de Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering

Met de Topscore Witloofwortel kweekkuip haal je alles in huis wat je nodig hebt om je eigen verse en smaakvolle witloofwortelen te kweken. Deze handige set bestaat uit een 9 kg netzak vol met hoogwaardige witloofwortelzaden en een duurzame Ritzli kweekkuip van 25 liter. Dankzij de afwateringssysteem van de kweekkuip hoef je je geen zorgen te maken over overtollig water. Het zorgt voor een optimale vochtigheid, waardoor je witloofwortelen in de beste omstandigheden kunnen groeien. De Ritzli kweekkuip is gemaakt van stevig materiaal en kan keer op keer worden gebruikt, waardoor je telkens weer kunt genieten van je eigen verse oogst. Met Topscore Witloofwortelen geniet je niet alleen van de heerlijke smaak van verse witloofwortelen, maar heb je ook de voldoening van het zelf kweken van je eigen groenten. Creëer een groene oase in je eigen tuin of balkon en geniet van het plezier van tuinieren. Bestel nu de Topscore Witloofwortel kweekkuip en begin met het kweken van je eigen gezonde en smaakvolle witloofwortelen!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering

De Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering kan je Najaar zaaien. De bloeiperiode is Najaar, Winter.

De Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering bloeit Najaar. 

De Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering is Witlof. Heerlijk om mee te koken.

De Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Witloofwortels Topscoremete kweekkuip- Kweekemmer met afwatering vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.