Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Radijs Annabel F1

Oranjebandzaden Radijs Annabel F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Radijs Annabel F1

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Radijs Annabel F1

De Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 is een hybride-ras dat perfect geschikt is voor het kweken in de volle grond. Annabel is een uniforme, helderrode ronde radijs die snel groeit en uitermate geschikt is voor de zomerteelt. Je kunt de zaden zaaien van februari tot maart onder glas en van maart tot half augustus direct in de volle grond. Je kunt ervoor kiezen om het zaad breedwerpig te zaaien, waarbij je het zaad gelijkmatig verdeelt over het zaaibedje, of in rijen met een regelafstand van 15 cm. Na het breedwerpig zaaien, hark je het zaad 1 cm diep in en druk je de grond stevig aan. Zodra het zaaisel opkomt, dun je de plantjes uit in de rij zodat er 4 cm ruimte tussen de overgebleven plantjes is. Het is belangrijk om de grond goed vochtig te houden voor een optimale groei. Je kunt beginnen met oogsten vanaf 4-6 weken na het zaaien. Een handige tip is om elke 14 dagen wat radijs te zaaien, zodat je de hele zomer door kunt blijven oogsten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Radijs Annabel F1

De Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 bloeit nvt. 

De Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Radijs Annabel F1 vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.