Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO

Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Mais wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO

Aantal in verpakking12 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO

"Ontdek de heerlijk zoete smaak van de Sluis Garden Suikermais Bantam BIO. Deze zaden zijn biologisch geteeld en afkomstig van een bekend oud landras uit 1902. Deze maïssoort is niet alleen lekker om rauw te eten, maar kan ook gekookt worden genoten. Wat deze suikermaïs extra bijzonder maakt, is dat het ook geschikt is voor koudere weersomstandigheden. Hierdoor kun je al vroeg in het seizoen genieten van verse maïs uit eigen tuin. Het zaaien van de zaden kan het beste ter plaatse op regels gebeuren. Let er wel op dat suikermaïs van hogere temperaturen houdt, dus het is raadzaam om pas na midden mei buiten te zaaien, wanneer de bodemtemperatuur minimaal 10°C is. Om een goede bestuiving te bevorderen, is het aan te raden om niet één lange regel te zaaien, maar juist twee kortere regels naast elkaar. Maïs wordt namelijk bestoven door de wind. Je kunt de rijpheid van de maïs herkennen aan de donker wordende en verdrogende kwast. Kortom, met de Sluis Garden Suikermais Bantam BIO breng je niet alleen een stukje natuur in je eigen tuin, maar ook een ware smaaksensatie op je bord.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO

De Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO is Mais. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Suikermaisen Bantam BIO vind je 12 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.