Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Kropsla Mercurion

Van Hemert Kropsla Mercurion

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Kropsla Mercurion groeit Voorjaar - zomer. Deze Sla wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Kropsla Mercurion

Aantal in verpakking200 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Kropsla Mercurion

De Van Hemert Kropsla Mercurion is een unieke variant van sla die perfect is voor tuinders. De middelgrote kroppen zorgen voor een goede oogst en de sla heeft een uitstekende resistentie tegen meeldauw. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beschermen van je gewassen tegen deze veelvoorkomende schimmelziekte. Wat deze sla echt bijzonder maakt, is dat het ook resistent is tegen de groene slaluis Nasonovia ribisnigri en wortelluis. Deze vervelende plagen kunnen je gewassen verwoesten, maar met de Van Hemert Kropsla Mercurion hoef je je daar geen zorgen over te maken. Daarnaast heeft deze sla ook een goede tolerantie tegen slamozaiekvirus, wat een veelvoorkomende ziekte is bij sla. Met de Van Hemert Kropsla Mercurion ben je verzekerd van gezonde en sterke gewassen. Je kunt genieten van een overvloedige oogst zonder je zorgen te maken over schimmelziekten of plagen. Deze sla is een echte aanwinst voor elke moestuin of professionele tuinderij. Probeer het zelf en ontdek de voordelen van deze fantastische sla!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Kropsla Mercurion

De Van Hemert Kropsla Mercurion kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Kropsla Mercurion bloeit Zomer. 

De Van Hemert Kropsla Mercurion is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Kropsla Mercurion kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Kropsla Mercurion groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Kropsla Mercurion vind je 200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.