Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Komatsuna

Buzzy® Xotica Komatsuna

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Komatsuna groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Komatsuna

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Komatsuna

De Buzzy® Xotica Komatsuna is een fantastische aanvulling op elke moestuin. Deze snelgroeiende losse bladkool is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een smaakvolle toevoeging aan je gerechten. Met zijn frisse mosterdsmaak brengt de Komatsuna een heerlijke kick naar je salades, soepen en roerbakgerechten. Wat deze bladkool nog specialer maakt, is dat hij rijk is aan calcium. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van zijn verrukkelijke smaak, maar ook kunt profiteren van de voedingswaarde die het biedt. Calcium is essentieel voor sterke botten en tanden, dus met de Buzzy® Xotica Komatsuna krijg je niet alleen een smaakvolle maaltijd, maar ook een gezonde boost voor je lichaam. Om deze heerlijke groente te laten groeien, hoef je alleen maar te zaaien in de vollegrond. Beginnen in mei en doorgaan tot begin september geeft je de beste kans op een overvloedige oogst. Dus waar wacht je nog op? Voeg de Buzzy® Xotica Komatsuna toe aan je moestuin en geniet van de smaak en voedingswaarde die het biedt!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Komatsuna

De Buzzy® Xotica Komatsuna kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Komatsuna bloeit . 

De Buzzy® Xotica Komatsuna is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Komatsuna kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Komatsuna groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Komatsuna vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.