Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten

Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten groeit oogsten: juli-oktober. Deze Tomaat wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten

De Tomaat Coeur de boeuf is een unieke variëteit die prachtige, grote en geribbelde vruchten voortbrengt. Deze bijzondere tomaten hebben de vorm van een hart, waardoor ze niet alleen heerlijk smaken, maar ook een lust voor het oog zijn. Met hun stevige textuur zijn ze perfect voor verschillende culinaire toepassingen, zoals salades, sauzen en verse sappen. Deze tomaten zijn geschikt voor teelt in de openlucht, waardoor ze optimaal kunnen groeien en rijpen onder natuurlijke omstandigheden. Door ze te laten baden in het zonlicht en te profiteren van de frisse buitenlucht, krijgen de vruchten een intense smaak die kenmerkend is voor de Coeur de boeuf variëteit. Daarnaast is deze tomaat ook nog eens gemakkelijk te kweken, waardoor zowel ervaren tuiniers als beginners kunnen genieten van een overvloedige oogst. Voeg een vleugje hartigheid en kleur toe aan je gerechten met de Tomaat Coeur de boeuf. De grote, geribbelde vruchten zullen niet alleen je smaakpapillen verwennen, maar ook je maaltijden naar een hoger niveau tillen. Ervaar de unieke combinatie van een volle smaak en een prachtige presentatie met deze veelzijdige tomatenvariëteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten

De Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten bloeit nvt. 

De Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Coeur de boeuf Grote, geribde, vaste vruchten vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.