Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1

Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1

Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 is een hoogwaardige tuinbouwkwaliteit courgette. Deze courgette produceert prachtige bolronde vruchten met een heerlijke smaak. Wat deze courgette zo bijzonder maakt, is dat de planten bijna geen ranken vormen, waardoor ze perfect gekweekt kunnen worden in een pot. Het oogsten van de vruchten gebeurt zodra ze het formaat hebben bereikt van een grote biljartbal. Maar vergeet niet de jonge bloemen, deze zijn namelijk ook buitengewoon smakelijk en kunnen prima gegeten worden. Voor het optimale groeiproces houdt deze courgette van warmte. Daarom wordt het aangeraden om ze bij voorkeur onder glas voor te zaaien in potjes van ongeveer 14 cm. Voor het uitplanten van de Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 buiten, is het belangrijk om te wachten tot half/eind mei. Op dat moment is het buiten warm genoeg en kunnen de courgetteplanten op een zonnige, humusrijke en beschutte plaats geplaatst worden. Het is goed om te weten dat beide soorten apart verpakt zijn, zodat je meteen kunt beginnen met het kweken van deze heerlijke courgettes.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1

De Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 bloeit . 

De Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Courgette Eight One Ball F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.