Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Haricot Vert Argus

Hortitops Zaden Haricot Vert Argus

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Haricot Vert Argus groeit mei - juli. Deze Bonen wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Haricot Vert Argus

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdseptember - oktober
BloeiperiodeNajaar

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Haricot Vert Argus

De Hortitops Zaden Haricot Vert Argus zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van bonen. Deze bonen kunnen zowel onder glas als buiten worden gezaaid, wat betekent dat je ze al vroeg in het seizoen kunt beginnen met kweken. Vanaf half april kun je ze onder glas zaaien, of van half mei tot half juli buiten in de grond zaaien. Wat deze bonen echt bijzonder maakt, is hun forse groei en uitzonderlijk lange bonen. Met de Hortitops Zaden Haricot Vert Argus kun je genieten van een overvloedige oogst. De bonen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een heerlijke smaak. Ze zijn perfect om te koken, te stomen of toe te voegen aan je favoriete gerechten. Om het meeste uit je bonen te halen, raden we aan om ze in een bak te kweken of buiten uit te planten. Met de Hortitops Zaden Haricot Vert Argus zul je versteld staan van de hoeveelheid bonen die je kunt oogsten. Verser dan vers, rechtstreeks uit je eigen tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Haricot Vert Argus

De Hortitops Zaden Haricot Vert Argus kan je mei - juli zaaien. De bloeiperiode is Najaar.

De Hortitops Zaden Haricot Vert Argus bloeit september - oktober. 

De Hortitops Zaden Haricot Vert Argus is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Haricot Vert Argus kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Haricot Vert Argus groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Haricot Vert Argus vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.