Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1

Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Augurk wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1

Aantal in verpakking14 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1

De Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 is een fantastisch product voor liefhebbers van biologische tuinieren. Deze zaden zijn op biologische wijze geteeld, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u een gezonde en milieuvriendelijke oogst zult hebben. De Diamant F1 is een bijzondere variëteit, omdat het een parthenocarpe (zelfbesturende) eigenschap heeft. Dit betekent dat de plant in staat is om vruchten te produceren zonder bestuiving, wat resulteert in een gegarandeerde oogst. Wat deze specifieke variëteit nog specialer maakt, is dat het resistent is tegen zowel echte als valse meeldauw. Dit betekent dat uw planten beschermd zullen zijn tegen veelvoorkomende schimmelziekten, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van uw gewas. Daarnaast heeft de Diamant F1 een prachtige groeiwijze, met krachtige en compacte planten. De vruchten zijn donkergroen en glad, wat zorgt voor een mooie presentatie. Een ander groot voordeel van deze augurk is dat het volledig bittervrij is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor inmaakdoeleinden, waarbij een bittere smaak vaak ongewenst is. Het zaaien van deze zaden kan onder glas in een zaaibak of direct in potten van ongeveer 8 cm gebeuren. Het wordt aanbevolen om 2-3 zaden per pot te zaaien en na kieming slechts één plant.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1

De Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 is Augurk. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Biologische Augurk Diamant F1 vind je 14 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.