Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram

Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram

De Organic Paprika California Wonder is een heerlijke biologische paprikasoort die perfect is voor het kweken in uw eigen tuin. Met dit pakje van 0,25 gram kunt u vanaf half maart beginnen met zaaien in een bakje, bij een temperatuur van 20 graden. Later kunt u de zaailingen naar buiten verplaatsen onder glas, of ze op de vensterbank of in een kas laten groeien. Dit ras groeit redelijk compact, waardoor het ook zeer geschikt is om in een pot op een balkon of terras te plaatsen. Met voldoende zaden voor maar liefst 5m2, kunt u een heleboel paprika's oogsten uit uw eigen tuin. Daarnaast zijn deze zaden biologisch geteeld en gecertificeerd door de stichting SKAL. U kunt ze herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Met de Organic Paprika California Wonder kunt u genieten van heerlijke, biologische paprika's uit eigen tuin. Probeer het nu en ervaar de smaak van vers geplukte paprika's in al uw gerechten!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram

De Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram bloeit . 

De Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Organic PaprikaCalifornia Wonder- inh.: 0,25 gram vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.