Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Bio Keukenkruiden Set

Buzzy® Bio Keukenkruiden Set

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Bio Keukenkruiden Set groeit Gehele jaar. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Bio Keukenkruiden Set

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdGehele jaar
BloeiperiodeZomer, Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Buzzy® Bio Keukenkruiden Set

De Buzzy® Bio Keukenkruiden Set is een perfect cadeau voor iedereen die van koken houdt. Met deze set kun je zelf verse kruiden kweken in je eigen keuken. De set bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: biologische zaden, potgrond en een handige kweekbak. Deze groene keukenkruiden set is niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook ideaal voor eigen gebruik. Met de duidelijke gebruiksaanwijzing kun je eenvoudig de kruiden laten groeien. Binnen no time heb je heerlijk geurende basilicum, peterselie en bieslook in je keuken. Met de Buzzy® Bio Keukenkruiden Set haal je niet alleen verse kruiden in huis, maar ook een stukje natuur. De biologische zaden zorgen voor gezonde en smaakvolle kruiden. Bovendien is deze set milieuvriendelijk, omdat het gebruik maakt van biologische teeltmethoden. Geniet van de heerlijke smaken en geuren van verse kruiden en ontdek zelf het plezier van tuinieren met deze unieke keukenkruiden set.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Bio Keukenkruiden Set

De Buzzy® Bio Keukenkruiden Set kan je Gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Buzzy® Bio Keukenkruiden Set bloeit Gehele jaar. 

De Buzzy® Bio Keukenkruiden Set is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Bio Keukenkruiden Set kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Bio Keukenkruiden Set groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Bio Keukenkruiden Set vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.