Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden

Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden

Aantal in verpakking6 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden

De Peper Carolina Reaper is op dit moment officieel de heetste peper ter wereld. Deze onderscheiding staat ook vermeld in het Guinness Book of Records. De Carolina Reaper is ontstaan ​​uit een kruising tussen een Pakistaanse Naga en een Habañero Red uit St. Vincents in het Caribisch gebied. Deze peper heeft een bobbelige, gerimpelde buitenkant en meestal een scherp uitsteeksel aan de onderkant. De kleur van de Carolina Reaper verandert van donkergroen naar felrood wanneer deze rijp is. Sommige exemplaren van deze peper scoren maar liefst 2.200.000 Scoville Units. De smaak van de Carolina Reaper is zeer pittig en heeft een licht fruitige ondertoon, zoals de meeste pepers uit het Caribisch gebied. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het hanteren van deze peper, omdat deze zeer heet en scherp is. Het wordt aanbevolen om handschoenen te dragen bij het opensnijden van de Carolina Reaper om uw handen te beschermen. Als u van plan bent om de Carolina Reaper te eten, raden we aan om eerst een klein stukje te proberen en de intense hitte te verzachten door suiker te eten of melk te drinken. Met de Carolina Reaper zaden kunt u uw eigen hete pepers kweken en uw gerechten een extra kick geven. Het is een uitdaging voor de echte liefhebbers van pittig eten. We raden aan om voorzichtig te zijn bij het hanteren en eten van deze peper, maar als u van een intense smaakbeleving h.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden

De Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden bloeit Zomer. 

De Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Peper zaden Carolina Reaper 100% geïsoleerde zaden vind je 6 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.