Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select

Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select groeit Vanaf September. Deze Ui wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdVanaf Juni
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select

De Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select is de perfecte keuze voor tuinliefhebbers die willen genieten van verse uien uit hun eigen tuin, zelfs in de vroege maanden van het jaar. Met deze winteruien kunt u al vroeg in het nieuwe jaar genieten van een rijke oogst van heerlijke uien, rechtstreeks uit uw eigen moestuin. Wat deze winteruien echt bijzonder maakt, is dat u geen last zult hebben van de uienvlieg. Dit insect kan uw uienoogst bedreigen door de uien aan te tasten en te beschadigen. Met de Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select hoeft u zich geen zorgen te maken over deze vervelende plaag. U kunt optimaal genieten van gezonde en smaakvolle uien, zonder enige hinder van de uienvlieg. Met deze winteruien kunt u niet alleen genieten van een overvloedige oogst, maar ook van de voldoening om uw eigen groenten te kweken. Er is niets beter dan het gevoel van trots wanneer u uw eigen verse uien kunt oogsten en gebruiken in uw favoriete gerechten. Voeg een vleugje versheid en kwaliteit toe aan uw maaltijden met de Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select

De Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select kan je Vanaf September zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select bloeit Vanaf Juni. 

De Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Winter PlantuienArrow- Moestuin Uien Garden Select vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.