Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Heilige Basilicum

Kruiden zaden Heilige Basilicum

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Heilige Basilicum groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Heilige Basilicum

Aantal in verpakking1000 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Heilige Basilicum

De Kruiden zaden Heilige Basilicum, ook wel bekend als Tulsi, zijn afkomstig uit het prachtige land India. Met zijn levendige groene kleur en licht gekartelde bladeren, voegt deze variant van Heilige Basilicum een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke tuin. De bladeren hebben een zachte, harige textuur en een verrassende smaak die doet denken aan nootmuskaat en kruidnagel. Deze specifieke variant van Heilige Basilicum staat bekend om zijn aantrekkelijke paarse bloemen, die de plant een extra charmante uitstraling geven. Naast het decoratieve aspect, wordt deze plant ook gewaardeerd om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Heilige Basilicum wordt al eeuwenlang gebruikt in Ayurvedische geneeskunde vanwege zijn veronderstelde voordelen voor de gezondheid, zoals het verlichten van stress en het bevorderen van een goede spijsvertering. Met de Kruiden zaden Heilige Basilicum haal je niet alleen een stukje Indiase cultuur in huis, maar ook een waardevol kruid dat je gerechten een heerlijke smaak geeft en je tuin een betoverende uitstraling geeft. Voeg deze groene variant van Heilige Basilicum toe aan je collectie en geniet van zijn veelzijdigheid en schoonheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Heilige Basilicum

De Kruiden zaden Heilige Basilicum kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Heilige Basilicum bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Heilige Basilicum is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Heilige Basilicum kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Heilige Basilicum groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Heilige Basilicum vind je 1000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.