Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO

Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO

Met de Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO kunt u nu zelf uw eigen pluksla kweken op een verantwoorde en biologische manier. Deze unieke kit bevat alles wat u nodig heeft om direct te starten met het telen van heerlijke, knapperige bladgroenten. Met behulp van de bijgeleverde biologische zaden kunt u genieten van een gezonde oogst, vol smaak en voedingsstoffen. De Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO is speciaal ontworpen om het kweken van pluksla zo eenvoudig mogelijk te maken. De handige Salad Bowl is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een praktisch formaat, waardoor u deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Door de compacte vorm neemt de kit weinig ruimte in beslag, ideaal voor op het balkon, terras of in de keuken. Naast de Salad Bowl bevat deze kit ook biologische zaden van de hoogste kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een gezonde en smaakvolle oogst. Volg eenvoudig de bijgeleverde instructies om de zaden te planten en binnen no time zult u genieten van uw eigen verse pluksla. Met de Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO haalt u niet alleen een prachtige toevoeging aan uw tuin of keuken in huis, maar ook een duurzame en gezonde manier om uw eigen groenten te telen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO

De Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO bloeit . 

De Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic PlukslaSalad Bowl BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.