Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine

Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine

Bindsla, ook wel bekend als Romeinse mini sla of Little Gem, is een heerlijk knapperige zomerse groente. De zaden van de Hortitops bindsla kunnen in de periode februari-maart worden gezaaid op een zaaibed onder glas, of vanaf half maart tot begin augustus in regels. Deze bijzondere sla heeft een unieke smaak die perfect samengaat met ansjovis en olijfolie. Het is dan ook een ideale toevoeging aan gerechten zoals pizza of pasta. De Hortitops bindsla Romeinse mini sla - Little Gem Sucrine is niet alleen lekker, maar ook nog eens erg gezond. Het is rijk aan vitaminen en mineralen en een goede bron van vezels. Met deze zaden kunt u eenvoudig uw eigen mini sla kweken, zodat u altijd verse en smaakvolle sla bij de hand heeft. Voeg wat kleur toe aan uw moestuin en geniet van de heerlijke smaak van de Hortitops bindsla Romeinse mini sla - Little Gem Sucrine.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine

De Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine bloeit . 

De Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Bindsla Romeinse mini sla Little Gem Sucrine vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.