Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig

Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig

De Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig is een veelbelovend ras dat ideaal is voor buitenteelt. Deze aubergine heeft een opmerkelijke sterkte en biedt uitstekende kansen op een succesvolle oogst. De vruchten zijn groot en hebben een ovale tot bolronde vorm. De diepe, donkerpaarse kleur van de vruchten is een lust voor het oog. Wat deze aubergine echt bijzonder maakt, is de sappigheid en smaak. Bij het openen van de vrucht word je begroet door een verrukkelijke aroma dat je meteen doet watertanden. Het vruchtvlees is heerlijk mals en heeft een zachte textuur die smelt in je mond. De smaak is vol en intens, met een lichte zoetheid en een subtiel bittertje dat karakter toevoegt aan je gerechten. De Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig is een betrouwbare keuze voor tuiniers en liefhebbers van heerlijke groenten. Met zijn krachtige groei en smaakvolle vruchten zal deze aubergine zeker een aanwinst zijn voor elke moestuin. Geniet van de rijke kleur, sappigheid en smaakvolle culinaire mogelijkheden die deze aubergine te bieden heeft!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig

De Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig bloeit . 

De Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Melanzanata Lunga 2 Aubergine Langwerpig vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.