Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint

Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint groeit Voorjaar - zomer. Deze Ui wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint

De Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint is een fantastisch product dat tuinieren gemakkelijk en snel maakt. Het zaadlint is gemaakt van papier dat zichzelf in de grond oplost, waardoor het planten van bosuitjes een fluitje van een cent wordt. Leg het zaadlint eenvoudigweg op een vlak zaaibed, maak het nat en bedek het met ongeveer 0,5 cm aarde. Houd het daarna licht vochtig en zie hoe je prachtige witte, ovaalronde bosuitjes en rechtopstaand donkergroen blad groeien. Wat dit zaadlint echt bijzonder maakt, is dat de bosuitjes lang houdbaar zijn. Je kunt ze rauw gebruiken in salades en genieten van hun heerlijke smaak. Het planten van de Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint is ook een leuke ervaring, omdat de ui een echte donkerkiemer is. Zorg ervoor dat de grond continu vochtig blijft en na opkomst hoef je niet al te veel uit te dunnen. Voor optimale groei kun je de grond licht bemesten, bij voorkeur met compost. Met de Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint kun je al in de vroege zomer genieten van een verse oogst. Voeg deze smaakvolle bosuitjes toe aan je gerechten en geniet van de heerlijke smaak en knapperige textuur. Dit zaadlint is de perfecte keuze voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar een gemakkelijke en snelle manier om hun eigen groenten te kwe.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint

De Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint bloeit nvt. 

De Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden BosuiLisbon Zaadlint vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.