Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Lavas

Buzzy® Lavas

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Lavas groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Lavas

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Lavas

De Buzzy® Lavas is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn prachtige, donkergroene bladeren en aromatische geur is deze plant een ware blikvanger. De Lavas is gemakkelijk te kweken, of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren. Deze bijzondere plant kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden gekweekt. In maart en april kun je de Lavas in een zaaibakje zaaien en vervolgens binnen laten groeien. Als je de voorkeur geeft aan buiten kweken, kun je de zaden van april tot juni direct in een zaaibed planten. Met slechts één keer zaaien, kun je de hele zomer genieten van deze heerlijke plant. De Buzzy® Lavas is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een aanwinst voor de keuken. De bladeren kunnen worden gebruikt als smaakmaker in soepen, sauzen en salades. Daarnaast heeft Lavas ook geneeskrachtige eigenschappen en wordt het vaak gebruikt als natuurlijk middel tegen spijsverteringsproblemen. Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige plant toe aan je tuin. Met de Buzzy® Lavas geniet je niet alleen van een prachtige plant, maar ook van de heerlijke geur en smaak die hij met zich meebrengt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Lavas

De Buzzy® Lavas kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Lavas bloeit . 

De Buzzy® Lavas is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Lavas kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Lavas groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Lavas vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.