Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val

Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val groeit Binnen het hele jaar door-Buiten Maart tot September. Deze wordt maximaal 65 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdBinnen het hele jaar door-Buiten April tot September
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val

Verse thee is tegenwoordig niet meer weg te denken! Het is een heerlijke verfrissing die je in bijna elk restaurant of lunchroom kunt vinden. Superwaste heeft nu iets nieuws: hangtuintjes! Deze hangtuintjes zijn speciaal ontworpen om verse kamille, munt en citroenmelisse te kweken. Stel je eens voor, je eigen kleine moestuin vol met heerlijk geurende kruiden, gewoon binnen handbereik! Met deze Superwaste-hangtuintjes hoef je geen groene vingers te hebben om je eigen verse thee te kunnen maken. Het enige wat je nodig hebt is een beetje liefde en aandacht voor je planten. Hang ze gewoon op een zonnige plek in je huis of op je balkon en zie hoe ze groeien en bloeien. Verzorg ze goed en je zult beloond worden met een overvloed aan verse kruiden om je eigen kopje thee te zetten. Dit hangtuintje is niet alleen perfect voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau-idee voor Moederdag, Vaderdag, verjaardagen, Pasen of gewoon zomaar. Het is een leuke en educatieve manier om kinderen te laten zien waar hun voedsel vandaan komt en hen te betrekken bij het kweken van hun eigen kruiden. Dus waar wacht je nog op? Haal nu je eigen Superwaste-hangtuintje in huis en geniet van de smaak en geur van verse munt, kamille en citroenmelisse!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val

De Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val kan je Binnen het hele jaar door-Buiten Maart tot September zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar.

De Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val bloeit Binnen het hele jaar door-Buiten April tot September. 

De Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val is . Heerlijk om mee te koken.

De Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val groeit maximaal tot 65 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Superwaste-hangtuintje-munt-muntthee-kruiden-moestuin-kweektuintje-kweekset-moederdag-vaderdag-verjaardag-kids-pasen-val vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.