Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook

Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook groeit September - oktober. Deze Uien wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdmei - juni
BloeiperiodeNajaar

 

Omschrijving van de Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook

Winter Knoflook voor de Moestuin Pootknoflook is een buitengewone toevoeging aan elke moestuin. Met zijn verbluffende witte kleur en unieke smaak is deze Winter knoflook Messidrome een ware traktatie voor je smaakpapillen. Je kunt deze knoflook in de herfst planten, ergens tussen september en oktober, en de vruchten ervan plukken in mei/juni, een perfecte timing om je gerechten op smaak te brengen met verse en aromatische knoflook. De Winter knoflook Messidrome is van uitzonderlijke kwaliteit en biedt vele voordelen voor zowel de beginnende als ervaren tuinier. De bolletjes zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze gezond en krachtig zijn, klaar om te groeien in jouw moestuin. Met een goede verzorging en de juiste omstandigheden, kan deze knoflookvariëteit uitgroeien tot stevige planten met prachtige, lange bladeren. Voeg een vleugje magie toe aan je moestuin en geniet van de heerlijke smaak en aroma van Winter Knoflook voor de Moestuin Pootknoflook. Met zijn unieke eigenschappen en eenvoudige plantingsproces is deze knoflooksoort de ideale keuze voor een succesvolle oogst. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Winter knoflook Messidrome en maak van jouw moestuin een waar culinair paradijs.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook

De Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook kan je September - oktober zaaien. De bloeiperiode is Najaar.

De Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook bloeit mei - juni. 

De Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook is Uien. Heerlijk om mee te koken.

De Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Winter Knoflookvoor de Moestuin Pootknoflook vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.