Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Biet Burpee’sen

Hortitops Biet Burpee'sen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Biet Burpee'sen groeit Voorjaar - zomer. Deze Bieten wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Biet Burpee'sen

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Biet Burpee'sen

De Hortitops Biet Burpee'sen zijn een heerlijke en kleurrijke toevoeging aan je moestuin. Deze zoete bietjes hebben een prachtig geel vruchtvlees dat een mooie kleur geeft aan salades en gerechten. Het beste is om ze vanaf half april tot half juli in de vollegrond te zaaien, in regels geplaatst. Eventueel kun je ze iets uitdunnen om ze voldoende ruimte te geven om te groeien. Wat deze bietjes extra speciaal maakt, is dat ze niet vlekken zoals rode bieten. Je kunt ze gerust gebruiken in salades zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vlekken op je kleding of servies. Daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk zoet van smaak, waardoor ze perfect zijn om te koken en te verwerken in verschillende gerechten. Met de Hortitops Biet Burpee'sen haal je niet alleen een prachtige toevoeging aan je moestuin in huis, maar ook een smaakvolle en veelzijdige groente. Probeer ze eens uit en ontdek zelf de unieke smaak en kleur van deze gele bietjes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Biet Burpee'sen

De Hortitops Biet Burpee'sen kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Biet Burpee'sen bloeit Nvt. 

De Hortitops Biet Burpee'sen is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Biet Burpee'sen kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Biet Burpee'sen groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Biet Burpee'sen vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.