Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion’s Mane en Shiitake Starter Pack

ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack

Aantal in verpakking5 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack

Met de ToshiFarm Starter Pack haal je alles in huis wat je nodig hebt als beginnende kweker. Dit paddenstoelenpakket bevat niet alleen het krachtige broed van de Grijze, Gele en Roze Oesterzwam, maar ook broed voor de unieke Pruikzwam en broed voor de smaakvolle Shiitake. Met deze uitgebreide selectie aan broed ben je verzekerd van een gevarieerde oogst en kun je jouw eigen heerlijke paddenstoelen kweken. Het broed in de ToshiFarm Starter Pack is zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Het is speciaal ontwikkeld om optimale groei en productie van de verschillende paddenstoelensoorten te bevorderen. Met dit broed kun je eenvoudig en met succes jouw eigen oesterzwammen, lion's mane en shiitake kweken, en genieten van de unieke smaken en texturen die deze paddenstoelen te bieden hebben. Naast het hoogwaardige broed bevat de Starter Pack ook gedetailleerde instructies en tips om je te begeleiden bij elke stap van het kweekproces. Of je nu een ervaren kweker bent of net begint, met de ToshiFarm Starter Pack kun je moeiteloos jouw eigen paddenstoelen kweken en een waardevolle toevoeging maken aan jouw culinaire creaties. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen oesterzwammen, lion's mane en shiitake met de ToshiFarm Starter Pack!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack

De ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor Oesterzwammen, Lion's Mane en Shiitake Starter Pack vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.