Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino

Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino groeit 8-12 dagen na het zaaien. Deze Komkommer wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino

Aantal in verpakking6 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd8-12 dagen na het zaaien
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino

De Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino is een heerlijke snackkomkommer die je zelf kunt kweken. Deze komkommer heeft een lengte van ongeveer 8-10 cm en heeft een slanke vorm. Het vruchtvlees van deze komkommer is zoet en knapperig en de schil is dun en glad. Je kunt de Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino gemakkelijk zelf kweken. Zaai de zaden in potjes tussen maart en juni en zorg ervoor dat de temperatuur tussen 22-25°C is. Na vier tot vijf weken kun je de zaailingen uitplanten. Deze snackkomkommer is geschikt voor teelt in een hobbykasje, in een pot of gewoon buiten in de vollegrond. Met de Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino kun je genieten van heerlijke, verse komkommers die je zelf hebt gekweekt. Deze komkommer is niet alleen lekker, maar ook nog eens biologisch. Voeg deze smaakvolle snackkomkommer toe aan je salades of eet hem gewoon als gezonde snack.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino

De Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino kan je 8-12 dagen na het zaaien zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino bloeit 8-12 dagen na het zaaien. 

De Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Snackkomkommer Picolino vind je 6 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.