Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden KomkommerkruidBIO

Sluis Garden KomkommerkruidBIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden KomkommerkruidBIO groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden KomkommerkruidBIO

Aantal in verpakking35 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden KomkommerkruidBIO

Met de Sluis Garden KomkommerkruidBIO voeg je een vleugje kleur en smaak toe aan je tuin. Deze prachtige plant heeft stervormige bloemen met een intense blauwe kleur. Wat deze plant echt bijzonder maakt, is de lange bloeitijd. Hierdoor is de Bernagie een favoriet onder tuiniers. Maar dat is niet het enige: de bloemen zijn ook erg geliefd bij bijen, die ze veelvuldig komen bezoeken. Niet alleen de bloemen zijn een traktatie voor het oog, ook het blad heeft iets speciaals. Het heeft namelijk een licht komkommerachtige smaak. Alleen het jonge blad wordt geoogst en kan worden verwerkt in verschillende gerechten, zoals heerlijke salades. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de bloemen ook dienen als prachtige garnituur en zijn ze zelfs eetbaar. Om optimaal van deze plant te kunnen genieten, is het belangrijk om hem op een zonnige en windarme plek in de volle grond te zaaien. Zaai de zaden op regels en dun ze later eventueel uit. En hier komt nog een extra voordeel van deze plant: het stimuleert de groei van aardbeivruchten. Dus naast het plezier van het zien groeien van deze mooie plant, kun je ook nog eens genieten van heerlijke sappige aardbeien. De Sluis Garden KomkommerkruidBIO is een waardevolle toevoeging aan elke tuin!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden KomkommerkruidBIO

De Sluis Garden KomkommerkruidBIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden KomkommerkruidBIO bloeit Zomer. 

De Sluis Garden KomkommerkruidBIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden KomkommerkruidBIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden KomkommerkruidBIO groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden KomkommerkruidBIO vind je 35 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.