Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Rode stengelui Apache

Sluis Garden Rode stengelui Apache

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Rode stengelui Apache groeit . Deze Ui wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Rode stengelui Apache

Aantal in verpakking180 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Rode stengelui Apache

De Sluis Garden Rode stengelui Apache is een unieke toevoeging aan elke tuin. Deze veelzijdige plant begint als een stengelui, maar ontwikkelt zich tot prachtige glanzende paarse bosuitjes. Deze ovaalronde uitjes zijn lang houdbaar en voegen een heerlijke smaak toe aan verschillende gerechten, zoals salades. Het kweken van de Apache stengelui is eenvoudig. Zaai de zaden dun direct in de vollegrond en bedek ze goed met aarde. Houd de grond constant vochtig, omdat de ui een donkerkiemer is. Zodra de zaailingen opkomen, is het belangrijk om niet te veel uit te dunnen. Licht bemesten, bij voorkeur met compost, bevordert de groei van de plant. Oogst de ui al in de vroege zomer voor een heerlijke toevoeging aan uw maaltijden, maar u kunt er ook voor kiezen om de plant langer te laten groeien voor een grote pastelkleurige ui. Met de Sluis Garden Rode stengelui Apache haalt u niet alleen een smaakvolle toevoeging aan uw gerechten in huis, maar ook een prachtige plant die uw tuin zal verfraaien. Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet van de mogelijkheden die deze bijzondere stengelui te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Rode stengelui Apache

De Sluis Garden Rode stengelui Apache kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Rode stengelui Apache bloeit . 

De Sluis Garden Rode stengelui Apache is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Rode stengelui Apache kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Rode stengelui Apache groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Rode stengelui Apache vind je 180 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.