Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Vierkante meter moestuin

Vierkante meter moestuin

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Vierkante meter moestuin groeit voorjaar. Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Vierkante meter moestuin

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdVoorjaar
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Vierkante meter moestuin

Met de vierkante meter moestuin kun je nu zelf je eigen groenten en kruiden verbouwen, gewoon in je eigen achtertuin! Deze handige moestuinset bevat een mix van maar liefst 9 verschillende zaden, waaronder heerlijke groenten zoals radijs, andijvie, rode bieten, bleekselderij, broccoli, paprika, peper en bonen. Daarnaast kun je genieten van diverse koolsoorten, meloenen en een scala aan aromatische kruiden zoals kervel, peterselie, basilicum, bieslook, dille en selder. Met deze vierkante meter moestuin hoef je geen groene vingers te hebben om te genieten van je eigen verse oogst. Het enige wat je nodig hebt, is een stukje grond of een grote bloempot en voldoende zonlicht. De zaden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun groeikracht en smaak, zodat je verzekerd bent van een succesvolle en smaakvolle oogst. Met deze moestuinset kun je niet alleen genieten van het plezier en de voldoening van het zelf verbouwen van je eigen voedsel, maar ook van de gezonde en verse ingrediënten die je kunt toevoegen aan je maaltijden. Begin vandaag nog met je eigen vierkante meter moestuin en ontdek de vele mogelijkheden die deze set te bieden heeft!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Vierkante meter moestuin

De Vierkante meter moestuin kan je voorjaar zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Vierkante meter moestuin bloeit Voorjaar. 

De Vierkante meter moestuin is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Vierkante meter moestuin kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Vierkante meter moestuin groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Vierkante meter moestuin vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.