Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Xotica Citroengras Oostindische

Buzzy Xotica Citroengras Oostindische

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Xotica Citroengras Oostindische groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Xotica Citroengras Oostindische

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Xotica Citroengras Oostindische

De Buzzy Xotica Citroengras Oostindische is een exotische plant die je vanaf februari tot begin augustus binnenshuis kunt kweken. Het is een warmteminnende plant die niet bestand is tegen vorst, daarom is het raadzaam om citroengras in potten te laten groeien. Deze bijzondere plant voegt een vleugje exotische schoonheid toe aan je huis. Om de Buzzy Xotica Citroengras Oostindische te laten groeien, heb je een zaaibakje nodig waarin je de zaden kunt zaaien. Zorg ervoor dat de temperatuur minimaal 20°C is om de beste resultaten te behalen. Nadat de zaailingen zijn opgekomen, kun je ze verpotten in stekpotjes. Deze potjes bieden de perfecte omgeving voor de groei van het citroengras. Het is belangrijk om te weten dat deze plant niet goed bestand is tegen vorst. Daarom is het aan te raden om de Buzzy Xotica Citroengras Oostindische in potten te laten groeien, zodat je hem gemakkelijk naar binnen kunt verplaatsen wanneer de temperatuur daalt. De minimum bewaartemperatuur voor deze plant is 10°C. Met zijn frisse citroengeur en exotische uitstraling is deze plant een prachtige toevoeging aan je interieur. Probeer de Buzzy Xotica Citroengras Oostindische en geniet van een vleugje tropisch paradijs in je eigen huis.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Xotica Citroengras Oostindische

De Buzzy Xotica Citroengras Oostindische kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Xotica Citroengras Oostindische bloeit . 

De Buzzy Xotica Citroengras Oostindische is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Xotica Citroengras Oostindische kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Xotica Citroengras Oostindische groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Xotica Citroengras Oostindische vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.