Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1

Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1

Aantal in verpakking160 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1

De Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 is een fantastisch product voor zowel glasteelt als teelt in de vollegrond. Het wordt aanbevolen om de zaden onder glas te zaaien bij een temperatuur van 20ºC. Als de temperaturen te laag zijn, kan de plant doorschieten. Het is belangrijk om de voorgezaaide planten uit te planten in goed bewerkte en bemeste grond. Om de jonge plantjes te beschermen tegen koolvliegen, kan anti-insectengaas worden gebruikt. Deze Chinese kool vormt een kool met een hoogronde en vaste krop. Het is een ideaal product voor de nateelt. Het is belangrijk om te oogsten voordat de vorst invalt. Na het oogsten kan de krop gekoeld worden, waardoor deze lang houdbaar blijft. Met de Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 haal je een veelzijdig en betrouwbaar product in huis. Of je nu ervaren bent in tuinieren of juist een beginner, deze Chinese kool zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Geniet van de heerlijke smaak en knapperige textuur van deze kool, terwijl je profiteert van de lange houdbaarheid. Voeg deze kool toe aan je moestuin en geniet het hele jaar door van verse, gezonde groenten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1

De Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Chinese Kool Spectrum F1 vind je 160 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.