Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje

Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje

Flynnoranje, de Buzzy® Organic Snackpaprika, is een innovatieve toevoeging aan de wereld van bio-teelt. Deze paprika is speciaal ontwikkeld voor professionele telers en biedt een overvloedige oogst van heerlijke, zoete snackpaprika's gedurende de hele zomer en herfst. Met Flynnoranje in uw tuin of kas kunt u genieten van een continue stroom van smaakvolle paprika's. Wat Flynnoranje echt bijzonder maakt, is zijn compacte formaat. Dit maakt hem uitermate geschikt voor het kweken in potten. Of u nu een kleine stadstuin heeft of gewoon wat extra kleur en smaak aan uw balkon wilt toevoegen, Flynnoranje past perfect. U kunt deze paprika's zelfs binnenshuis kweken, zodat u het hele jaar door kunt genieten van verse, biologische paprika's. Om het beste uit uw Flynnoranje planten te halen, kunt u ze het beste voorzaaien van februari tot en met mei onder glas. Zodra de planten groot genoeg zijn, kunnen ze worden verspeend of uitgeplant. Met de juiste zorg en aandacht zullen uw Flynnoranje planten gedijen en u belonen met een overvloedige oogst van zoete, kleurrijke snackpaprika's. Ervaar zelf de smaakvolle mogelijkheden van Flynnoranje en laat uw culinaire creativiteit de vrije loop.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje

De Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje bloeit . 

De Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Snackpaprika Flynnoranje vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.