Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden

Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdJuli - oktober
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden

De Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden is een fantastische mix van smaakvolle kruiden en prachtige eetbare bloemen. Deze mix brengt kleur en smaak samen, zowel in uw tuin als op uw bord! Het is een waar genot om deze bloemen en kruiden te zien groeien in uw tuin, en vervolgens te gebruiken als een waar schilderij in uw gerechten. Deze mix is perfect voor het toevoegen van extra smaak aan salades, vleesgerechten en soepen. De zaden kunnen het beste vermengd worden met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na het zaaien is het belangrijk om lichtjes door te harken. Hierdoor krijgen alle plantjes de benodigde ruimte om te groeien, zelfs de kleintjes. Daarnaast is het ook mogelijk om de mix direct in grote potten te zaaien. Met de Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden haalt u niet alleen heerlijke smaken en geuren in huis, maar ook een prachtig stukje natuur. Geniet van de kleurrijke bloemen en de aromatische kruiden, en creëer de meest smaakvolle gerechten. Voeg een vleugje creativiteit toe aan uw tuin en keuken met deze unieke mix.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden

De Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden bloeit Juli - oktober. 

De Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden -gsel Eetbare Bloemen en Kruiden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.