Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra

Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra groeit Voorjaar - zomer. Deze Erwten wordt maximaal 90 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra

Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra is een buitengewoon ras dat de tand des tijds doorstaat. Met zijn verbazingwekkende weerstand tegen meeldauw onderscheidt Alexandra zich van andere erwtensoorten. Deze prachtige plant groeit tot een hoogte van ongeveer 90 cm, waardoor het ideaal is om te telen met behulp van een gaas of rijshout. Deze doperwt is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor de smaakpapillen. Met zijn knapperige textuur en zoete smaak voegt Alexandra een heerlijke toevoeging toe aan talloze gerechten. Of je nu een verse salade wilt maken, een smakelijke soep wilt bereiden of je favoriete roerbakgerecht een boost wilt geven, deze doperwt is de perfecte keuze. Daarnaast is Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra zeer eenvoudig te kweken. Het gedijt goed in de meeste bodemsoorten en vereist minimale verzorging. Met een goede watergift en voldoende zonlicht zal deze veelzijdige plant binnen de kortste keren bloeien en heerlijke erwten opleveren. Voeg een vleugje versheid en kwaliteit toe aan je moestuin met Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra. Geniet van de smakelijke oogst en bewonder de prachtige plant terwijl hij groeit en bloeit in je eigen achtertuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra

De Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra bloeit Zomer. 

De Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra groeit maximaal tot 90 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Rijs Doperwt Alexandra vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.