Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau

ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau groeit Hele jaar. Deze Champignon wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau

"ToshiFarm Houtpluggen voor Pioppini zijn de perfecte toevoeging aan het arsenaal van elke kweker. Deze speciale deuvels maken het mogelijk om je eigen Pioppini champignons te kweken, rechtstreeks in je eigen tuin of moestuin. Met dit Eco cadeau geef je niet alleen een heerlijke culinaire ervaring, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke optie voor het telen van deze Italiaanse delicatesse. Pioppini, ook wel bekend als de Velvet Pioppini of Black Poplar paddenstoel, heeft een unieke robuuste smaak die de harten van menig chef heeft veroverd. Met zijn prachtige donkerbruine doppen en lange crèmekleurige stelen is deze paddenstoel een lust voor het oog. De intense bossmaak van Pioppini maakt het een natuurlijke smaakmaker voor diverse gerechten, zoals pasta's, wild en rood vlees. Het kweken van Pioppini is eenvoudig en leuk. Met de ToshiFarm Houtpluggen voor Pioppini kun je deze heerlijke champignons gemakkelijk kweken op stammen van loofhout. Plaats de deuvels in de stam, houd de juiste vochtigheid en temperatuur in de gaten, en binnen de kortste keren kun je genieten van je eigen verse Pioppini paddenstoelen. Met dit unieke cadeau geef je niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn en te genieten van de pure smaak van zelfgekweekte champignons.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau

De ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau is Champignon. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Houtpluggen voor PioppiniZelf Pioppini kweken Deuvels voor Pioppini Italiaanse Champignon Eco cadeau vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.