Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pompoen Spooktacular

Sluis Garden Pompoen Spooktacular

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pompoen Spooktacular groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pompoen Spooktacular

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pompoen Spooktacular

De Sluis Garden Pompoen Spooktacular is de perfecte pompoen voor het maken van lampionnen. Met zijn ideale formaat en stevige schil is hij gemakkelijk uit te hollen en te bewerken. Maar dat is niet alles, deze pompoen is ook prima geschikt voor consumptie. De vruchten zijn lang bewaarbaar, dus je kunt er ook heerlijke pompoensoep, pompoentaart of geroosterde pompoen van maken. Om de Sluis Garden Pompoen Spooktacular te kweken, kun je beginnen met zaaien onder glas in een bakje of direct in een grote bloempot. Zodra de plantjes 4 echte bladeren hebben, kunnen ze worden uitgeplant in de tuin. Het is belangrijk om te wachten tot na half mei, omdat pompoenen zeer gevoelig zijn voor nachtvorst. Deze plant heeft veel mest, vocht en warmte nodig, dus hij groeit uitstekend op een compost- of mesthoop. Het is ook aan te raden om de ranken af te steken wanneer ze te lang worden, zodat de plant alle energie kan steken in het laten groeien van mooie, grote pompoenen. Met de Sluis Garden Pompoen Spooktacular haal je niet alleen een prachtige en veelzijdige pompoen in huis, maar ook een echte eyecatcher voor je tuin. De feloranje kleur en de unieke vorm maken deze pompoen een must-have voor de herfst. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen Sluis Garden Pompoen Spooktacular en geniet van de vele mogelijkheden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pompoen Spooktacular

De Sluis Garden Pompoen Spooktacular kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Pompoen Spooktacular bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Pompoen Spooktacular is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pompoen Spooktacular kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pompoen Spooktacular groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pompoen Spooktacular vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.