Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes

Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes

De Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes zijn een innovatieve manier om je eigen kruiden te kweken. Met deze zaadmatjes hoef je niet langer te worstelen met het zaaien van kleine zaadjes in de grond. Elke zaadmat bestaat uit twee lagen oplosbaar papier, waarin de zaadjes al zijn voorgezaaid. Het enige wat je hoeft te doen, is de zaadmatjes op de gewenste plek leggen, bedekken met een laagje aarde en water geven. Binnen no-time zullen de zaadjes ontkiemen en groeien tot heerlijke kruiden. Deze Buzzy® Zaadmatjes Kruiden bevatten een mix van diverse populaire kruiden, zoals basilicum, peterselie, bieslook en koriander. Met deze mix heb je altijd de perfecte smaakmakers bij de hand voor al je gerechten. Of je nu een liefhebber bent van Italiaanse pasta's, verse salades of Aziatische gerechten, met deze zaadmatjes heb je altijd verse kruiden binnen handbereik. Daarnaast zijn deze zaadmatjes niet alleen handig, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Het oplosbare papier zorgt ervoor dat er geen afval achterblijft en je kunt de zaadmatjes direct in de grond leggen zonder ze uit te pakken. Hierdoor wordt het kweken van je eigen kruiden nog eenvoudiger en duurzamer. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen verse kruiden met de Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes

De Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes bloeit . 

De Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Zaadmatjes Kruiden 4 matjes vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.