Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden

Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden groeit Juni-Juli. Deze Bonen wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdJuni-juli
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden

De Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden zijn biologisch geteelde zaden van tuinderskwaliteit. Deze bonen zijn de allervroegst oogstbare bonen en hebben een mooie lengte van 14 cm en een middeldikke structuur, vergelijkbaar met "Haricot verts". Ze hebben een uitstekende smaak, zijn zeer goed resistent en kunnen gedurende lange tijd geplukt worden. Om een vroege oogst te garanderen, kunnen de zaden onder glas gezaaid worden of alvast in potjes voorgezaaid worden. Bonen gedijen goed bij warmte, dus teveel wind en nachtvorst kunnen schadelijk zijn. Het zaaien of uitplanten van de bonen kan het beste na half mei in de vollegrond gebeuren. Het wordt aanbevolen om een rijafstand van ongeveer 40 cm aan te houden, met elke 10 cm een boon. Omdat het stamboontjes zijn, hebben ze geen ondersteuning nodig. Deze zaden zijn perfect voor tuiniers die op zoek zijn naar een vroege oogst van heerlijke bonen. Met hun uitstekende smaak en lange oogsttijd zijn ze een waardevolle toevoeging aan elke moestuin. Probeer de Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden en geniet van een overvloedige oogst van deze heerlijke bonen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden

De Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden kan je Juni-Juli zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden bloeit Juni-juli. 

De Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Stamslaboon Speedy BIO zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.