Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Tomaten Gourmandise

Buzzy® Tomaten Gourmandise

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Tomaten Gourmandise groeit . Deze Tomaten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Tomaten Gourmandise

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Tomaten Gourmandise

De Buzzy® Tomaten Gourmandise is een verleidelijke toevoeging aan uw tuin of balkon. Deze prachtige gele kerstomaatjes zorgen niet alleen voor een kleurrijke aanblik, maar ook voor een verrukkelijke smaakervaring. Met hun sappige textuur en zoete aroma zijn deze kleine tomaatjes echt een traktatie voor de zintuigen. Deze tomaten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond! Ze zitten boordevol vitamines en mineralen, waardoor ze een perfecte snack zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Of u ze nu rechtstreeks van de plant plukt of gebruikt in salades en andere gerechten, de Buzzy® Tomaten Gourmandise zullen uw smaakpapillen zeker verwennen. Maak uw terras of balkon nog aantrekkelijker met deze mooie gele tomaten. Plant ze in een pot of balkonbak en geniet van het spektakel van de groeiende planten en het plukken van uw eigen verse tomaten. Met hun compacte formaat zijn deze tomaten perfect geschikt voor kleine tuinen of balkons. Dus waar wacht u nog op? Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw buitenruimte met de Buzzy® Tomaten Gourmandise.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Tomaten Gourmandise

De Buzzy® Tomaten Gourmandise kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy® Tomaten Gourmandise bloeit . 

De Buzzy® Tomaten Gourmandise is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Tomaten Gourmandise kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Tomaten Gourmandise groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Tomaten Gourmandise vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.