Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First

Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First groeit Voorjaar - zomer. Deze Erwten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First

De Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First is een uitzonderlijke variëteit die gedijt in koudere temperaturen. Deze doperwt is bestand tegen de meest barre winterse omstandigheden, waardoor je al vroeg in het seizoen kunt genieten van heerlijke jonge scheuten. Het is een waar genot om deze smaakvolle en knapperige scheuten te oogsten en direct te gebruiken in je favoriete gerechten. Naast de jonge scheuten biedt deze doperwt nog een andere verrassing: de bloemen zijn namelijk ook eetbaar! Voeg een kleurrijk en smaakvol element toe aan je salades of gebruik ze als decoratie op je culinaire creaties. Maar als je ervoor kiest om de bloemen te laten uitgroeien, zul je beloond worden met sappige en heerlijke erwten. Deze erwten hebben een zoete en volle smaak die je zintuigen zal verwennen en je gerechten naar een hoger niveau tilt. Met de Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First haal je niet alleen een winterharde en smaakvolle variëteit in huis, maar ook een veelzijdige toevoeging aan je culinaire avonturen. Experimenteer en ontdek de vele manieren waarop je deze doperwt in je keuken kunt gebruiken. Of je nu kiest voor de jonge scheuten, de eetbare bloemen of de heerlijke erwten, deze doperwt zal je zeker verrassen met zijn uitstekende smaak en kwaliteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First

De Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First bloeit Zomer. 

De Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Makkelijke Moestuin Doperwt Feltham First vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.