Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Stevia

Kruiden zaden Stevia

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Stevia groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Stevia

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Stevia

De Kruiden zaden Stevia zijn een heerlijke toevoeging aan uw keukenkruidencollectie. Deze zoete, natuurlijke zoetstof is afkomstig uit het prachtige Zuid-Amerika, specifiek uit Paraguay. Het blad van deze plant kan op verschillende manieren worden gebruikt om uw favoriete drankjes, zoals thee en koffie, en gerechten op natuurlijke wijze te zoeten. Daarnaast kunt u met het verse blad zelfs een verrukkelijke kruidenthee bereiden, die bekendstaat om zijn zoete smaak. Wat deze Stevia-plant extra bijzonder maakt, is dat het blad maar liefst 30 keer zoeter is dan suiker. Hierdoor heeft u slechts een kleine hoeveelheid nodig om uw gerechten en drankjes op smaak te brengen. In Nederland wordt deze meerjarige plant meestal als eenjarige gekweekt, maar u kunt er ook voor kiezen om hem in een pot te laten groeien. Op die manier kunt u de plant gemakkelijk verplaatsen en hem het hele jaar door in uw eigen tuin of op uw balkon laten bloeien. De maximale hoogte van deze Stevia-plant is ongeveer 1 meter, maar in een pot blijft hij vaak iets kleiner. Voeg een vleugje zoetheid toe aan uw dagelijkse routine met de Kruiden zaden Stevia. Geniet van de natuurlijke smaak en profiteer van de vele mogelijkheden die deze plant biedt. Of u nu een fervent theedrinker bent of graag experimenteert met nieuwe recepten, deze Stevia-plant zal u niet teleurstellen. Bestel vandaag.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Stevia

De Kruiden zaden Stevia kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Stevia bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Stevia is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Stevia kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Stevia groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Stevia vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.