Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Suiker maisen Bantam

Buzzy® Suiker maisen Bantam

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Suiker maisen Bantam groeit . Deze Mais wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Suiker maisen Bantam

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Suiker maisen Bantam

Buzzy® Suiker maisen Bantam is een uitstekende keuze voor liefhebbers van zoete maïs met een heerlijke smaak. Dit ras is speciaal geselecteerd om te gedijen in de Nederlandse bodem en klimaat, waardoor het perfect is voor thuis tuinieren. Met Buzzy® Suiker maisen Bantam kunt u genieten van verse, sappige maïskolven rechtstreeks uit uw eigen tuin. Het zaaien van deze mais is eenvoudig en kan van half april in de vollegrond worden gedaan, op een zaaibed. Na half mei kunnen de zaailingen worden uitgeplant, waardoor u al vroeg in de zomer kunt genieten van uw eigen verse maïs. Deze suikermais heeft een hoge opbrengst en groeit uit tot stevige, gezonde planten van ongeveer 1,5 meter hoog. De kolven zijn langwerpig en goed gevuld met heerlijke zoete korrels. Het oogsten van de maïskolven kan plaatsvinden zodra de zijde bruin begint te worden en de korrels volledig rijp zijn. Met Buzzy® Suiker maisen Bantam creëert u niet alleen een prachtige aanvulling op uw tuin, maar ook een smaakvolle toevoeging aan uw maaltijden. Verser dan dit wordt het niet! Probeer het zelf en ervaar de voldoening van het kweken van uw eigen zoete maïs.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Suiker maisen Bantam

De Buzzy® Suiker maisen Bantam kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Suiker maisen Bantam bloeit . 

De Buzzy® Suiker maisen Bantam is Mais. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Suiker maisen Bantam kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Suiker maisen Bantam groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Suiker maisen Bantam vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.