Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig

Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig

De Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig is een buitengewone toevoeging aan uw moestuin. Dit snel groeiende ras is niet alleen gemakkelijk te kweken, maar produceert ook grote groene koppen met lange, sterk gekartelde bladeren. Deze kropsla staat ook bekend als sla Catalogna, wat het een unieke en interessante keuze maakt voor elke tuinier. Deze kleinbladige kropsla is perfect voor liefhebbers van frisse salades en gezonde groenten. De lange, sterk gekartelde bladeren geven een mooie textuur en voegen een knapperige bite toe aan uw gerechten. Bovendien groeit deze sla snel, waardoor u snel kunt genieten van uw eigen verse oogst. Met de Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Voeg deze sla toe aan uw salades, wraps of sandwiches voor een heerlijke en gezonde maaltijd. Of gebruik het als een smakelijke en knapperige topping voor uw favoriete gerechten. Met deze bijzondere kropsla voegt u niet alleen een unieke smaak toe aan uw gerechten, maar ook een prachtige visuele dimensie.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig

De Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig bloeit . 

De Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Lattuga Lingua Di Canarino Kropsla Kleinbladig vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.