Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden

Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden

De Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 is een uitstekende keuze voor het kweken van butternutpompoenen in ons West-Europese klimaat. Deze hybride pompoenvariëteit heeft slechts weinig groeidagen nodig om vruchten te produceren die ongeveer 1,2 kg wegen. Een opvallend kenmerk van deze pompoen is dat hij zeer lang bewaarbaar is, waardoor je er lang van kunt genieten. Om de Pompoen Butternut Hercules F1 te kweken, kun je beginnen met zaaien onder glas in een bakje of direct in een grote bloempot. Na half mei, wanneer de plant 4 echte bladeren heeft, kun je de zaailingen buiten uitplanten. Het is belangrijk om op te merken dat pompoenplanten gevoelig zijn voor nachtvorst, dus het is raadzaam om ervoor te zorgen dat ze beschermd zijn tegen deze weersomstandigheden. Om ervoor te zorgen dat de plant goed groeit, heeft hij veel mest, vocht en warmte nodig. Zorg ervoor dat je de plant regelmatig bemest en voldoende water geeft. Met de juiste zorg en aandacht kun je genieten van een overvloedige oogst van heerlijke butternutpompoenen die perfect zijn voor het bereiden van smakelijke gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden

De Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Pompoen Butternut Hercules F1 ca. 15 zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.