Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Broccoli wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

"Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01" is een product dat je gezondheid een boost geeft. Deze biologische kiemzaden bevatten verschillende vitamines en antioxidanten, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op je dieet. Wat dit product echt bijzonder maakt, is dat verse broccolikers veel krachtiger is dan volwassen broccoli. Dit betekent dat je er maar weinig van hoeft te eten om dezelfde hoeveelheid gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Naast de gezondheidsvoordelen heeft Broccolikers ook een milde kruidige smaak en is het heerlijk mals. Het mooie is dat je deze kiemzaden niet hoeft te koken, maar ze rauw kunt eten. In tegenstelling tot gekookte broccoli, behoudt Broccolikers al zijn voedingsstoffen wanneer het rauw wordt geconsumeerd. Dit maakt het ideaal om toe te voegen aan salades of om een soep een extra smaakdimensie te geven. Met Broccolikers kun je eindeloos variëren en het gemakkelijk combineren met allerlei gerechten. Voeg de kiemzaden pas aan het einde van de bereiding toe om optimaal te profiteren van hun smaak en voedingswaarde. Probeer vandaag nog de Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 en ontdek zelf de verrassende smaak en gezondheidsvoordelen van deze kleine groene krachtpatsers!".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

De Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Broccolikers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.