Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose

Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose groeit . Deze Tomaat wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose

De Buzzy Pomodori Tomaat Indigo Rose is een uniek en opvallend product dat zeker de aandacht zal trekken in jouw moestuin. Deze tomaat heeft een diepzwarte kleur, waardoor het lijkt alsof je een stukje kunst in handen hebt. Maar deze tomaat is niet alleen mooi om naar te kijken, hij zit ook nog eens boordevol antioxidanten, wat hem een gezonde keuze maakt. Om te genieten van deze bijzondere tomaat, is het belangrijk om hem van maart tot en met mei voor te zaaien. Zodra de plantjes groot genoeg zijn en het weer het toelaat, kunnen ze worden uitgeplant in een kas of pot. Hier kunnen ze rustig verder groeien en rijpen, zodat je uiteindelijk kunt genieten van heerlijke, unieke zwarte tomaten. De Buzzy Pomodori Tomaat Indigo Rose is niet alleen geschikt voor ervaren tuiniers, maar ook voor beginners die graag een bijzondere toevoeging willen hebben aan hun moestuin. Met zijn opvallende kleur en gezonde eigenschappen is deze tomaat een ware eyecatcher. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze unieke en smaakvolle tomaat toe aan jouw moestuin en geniet van een kleurrijk en gezond resultaat!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose

De Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose bloeit . 

De Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Pomodori Tomaat Indigo rose vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.