Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Peper zaden Carolina Reaper

Peper zaden Carolina Reaper

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Peper zaden Carolina Reaper groeit voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Peper zaden Carolina Reaper

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Peper zaden Carolina Reaper

De Peper Carolina Reaper is momenteel de heetste peper ter wereld en staat officieel vermeld in het Guinnes Book of Records. Deze peper is het resultaat van een kruising tussen een Pakistaanse Naga en een Habañero Red type uit St. Vincents in de Caraïben. De Carolina Reaper heeft een bobbelige en rimpelige vorm, met meestal een scherp uitsteeksel aan de onderkant. De kleur van de peper verandert van donkergroen naar felrood wanneer deze rijp is. Sommige exemplaren van de Carolina Reaper hebben een score van maar liefst 2.200.000 Scoville-eenheden. De smaak van de Carolina Reaper is zeer heet en heeft een licht fruitige ondertoon, zoals veel pepers uit de Caraïben. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het snijden van deze peper en handschoenen te dragen om uw handen te beschermen, omdat deze peper zeer heet en scherp is. Als u wilt genieten van de intense hitte van de Carolina Reaper, kunt u het beste beginnen met een klein stukje en de extreme hitte verzachten door wat suiker te eten of melk te drinken. Dit product is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een pittige ervaring en graag hun grenzen willen verleggen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Peper zaden Carolina Reaper

De Peper zaden Carolina Reaper kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Peper zaden Carolina Reaper bloeit zomer. 

De Peper zaden Carolina Reaper is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Peper zaden Carolina Reaper kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Peper zaden Carolina Reaper groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Peper zaden Carolina Reaper vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.