Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Dragon Russische

Sluis Garden Dragon Russische

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Dragon Russische groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Dragon Russische

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Dragon Russische

De Sluis Garden Dragon Russische, ook wel bekend als de "smaakvolle draak", is een geliefd kruid vanwege zijn unieke aroma. Deze variant heeft een zoete en licht bittere smaak, die een perfecte balans creëert. Het is belangrijk om dit kruid voorzichtig te gebruiken, omdat bij overmatig gebruik de smaak scherp kan worden. Al sinds 1536 staat Dragon bekend als een van de meest gewaardeerde kruiden in salades. Maar dit kruid is niet alleen geschikt voor salades, het kan ook worden gebruikt in visgerechten en soepen om een ​​verfijnde smaak toe te voegen. Om de Sluis Garden Dragon Russische te kweken, kunt u ervoor kiezen om deze onder glas te zaaien of direct in de volle grond op een zaaibed. Na het ontkiemen, kunt u de plantjes verspenen en ze vervolgens op de gewenste locatie uitplanten. Het is raadzaam om in de daaropvolgende jaren het kruid in de herfst terug te snoeien en in de winter af te dekken voor bescherming. Hierdoor kunt u elk jaar opnieuw genieten van de heerlijke smaak van dit veelzijdige kruid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Dragon Russische

De Sluis Garden Dragon Russische kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Dragon Russische bloeit . 

De Sluis Garden Dragon Russische is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Dragon Russische kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Dragon Russische groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Dragon Russische vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.