Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim

Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim

Aantal in verpakking40 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim

De Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim is een uitstekende keuze voor liefhebbers van pittig eten. Deze peperplant produceert langwerpige, puntige groene vruchten die naarmate ze rijpen, veranderen van kleur naar een prachtig rood. De smaak van deze vruchten is heerlijk scherp, met een scherpte niveau van 4 op basis van de "Scoville Heat Units" schaal, variërend van 1 tot 5. Om deze peperplant te kweken, kun je ervoor kiezen om te zaaien onder glas op een zaaibed of direct in potjes van 10 cm. Zodra de zaailingen opkomen, is het belangrijk om ze te verspenen. Vervolgens kun je de planten in een koude kas of buiten op een warme, beschutte plaats uitplanten. De Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim heeft een indrukwekkende opbrengst van ongeveer 25 vruchten per plant. Deze peperplant groeit uit tot een hoogte van ongeveer 75 cm en is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Naast het feit dat deze plant heerlijke vruchten produceert, voegt het ook een vleugje kleur toe aan je buitenruimte. Geniet van de opwinding van het zelf kweken van je eigen pittige pepers en voeg een nieuwe dimensie toe aan je culinaire creaties met de Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim

De Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Peper Cayenne Long Slim vind je 40 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.