Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Asperge zaden UC 157 F2

Asperge zaden UC 157 F2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Asperge zaden UC 157 F2 groeit voorjaar - zomer. Deze Asperge wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Asperge zaden UC 157 F2

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Asperge zaden UC 157 F2

Asperge zaden UC 157 F2 zijn een ware traktatie voor liefhebbers van deze heerlijke groente. Deze speciale variant vindt zijn oorsprong in het zonnige Californië, Amerika. Met trots presenteren wij deze populaire en wereldwijd meest gekweekte soort asperges. De Asperge UC 157 F2 is een ware kampioen in het produceren van een overvloed aan lange, dunne en rechte asperges. Deze groenten zijn vrij uniform van formaat en hebben een prachtige groene kleur met een lichte paarse zweem. Dit zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijke presentatie op je bord, maar ook voor een verrukkelijke smaakervaring. Wat deze variant nog specialer maakt, is de resistentie tegen aspergeroest en fusarium. Deze ziekten kunnen de groei en opbrengst van asperges aantasten, maar met de Asperge zaden UC 157 F2 hoef je je daar geen zorgen over te maken. Geniet van een gezonde en weelderige oogst van deze heerlijke groente, rechtstreeks uit je eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Asperge zaden UC 157 F2

De Asperge zaden UC 157 F2 kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Asperge zaden UC 157 F2 bloeit zomer. 

De Asperge zaden UC 157 F2 is Asperge. Heerlijk om mee te koken.

De Asperge zaden UC 157 F2 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Asperge zaden UC 157 F2 groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Asperge zaden UC 157 F2 vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.