Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi

Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi groeit juli tot oktober. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi

De Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi, ook wel bekend als de Cucuzi Italiaanse slang, is een unieke en smakelijke toevoeging aan je tuin. Deze langwerpige lichtgroene gourd is een typisch Italiaanse variëteit die bekend staat om zijn veelzijdigheid en heerlijke smaak. Om te genieten van deze verrukkelijke groente, moet de Cucuzi geschild en in dunne plakjes gesneden worden. Het beste moment om deze te zaaien is tussen eind april en half juni, direct in de vollegrond op een zaaibed. Na het ontkiemen kunnen de jonge zaailingen worden uitgeplant in een vruchtbare grond, waar ze zich verder kunnen ontwikkelen en groeien. De Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook voor het oog. Zijn langwerpige vorm en lichtgroene kleur geven een vleugje elegantie aan je tuin. Daarnaast is de Cucuzi ook een uitstekende keuze voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Voeg deze veelzijdige groente toe aan je favoriete gerechten zoals salades, roerbakgerechten of zelfs gevulde courgette. Haal de Italiaanse smaak naar jouw tuin met de Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi en geniet van een heerlijk culinair avontuur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi

De Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi kan je juli tot oktober zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi bloeit Zomer. 

De Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Gourd Italian Edible/Cucuzi vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.